Derby Jonge Duiven 2018

Zoals afgesproken in de BCC vergadering van 12 maart 2018, gaan we de Derbyvlucht Jonge Duiven dit jaar op een andere manier vervliegen. Bedoeling van deze nieuwe opzet is om de gewonnen derby’s meer over de uitslag te verdelen.

Hierbij een korte uitleg:

  • Derbyvlucht J29 Quievrain 21 juli 2018. Reservevlucht J30 Vervins 28 juli 2018.
  • Inleg € 0,50 per duif + € 100,- extra van de BCC.
  • De totale inleg vervliegen we over ongeveer 25 prijzen. Definitieve aantal prijzen wordt vastgesteld aan de hand van het aantal opgegeven derbyduiven.
  • Voor de derbyprijzen doen mee de bovenste getekende duiven van de inkorflijst in overeenstemming met het aantal opgegeven duiven.
  • Een deelnemende duif wint prijs als hij op de BCC uitslag op plaats 1, 2, 3, 4 of 5 staat.
  • De overige derbyprijzen vallen op uitslagplaats 10, 15, 20, 25 etc. telkens met een sprong van 5. Voorwaarde is dat op die uitslagplaats een deelnemende duif staat. Zo niet, dan schuift de prijs door naar het volgende veelvoud van 5. Net zo lang tot het aantal afgesproken prijzen is verdiend. De definitieve sprong kan nog wijzigen als het aantal deelnemende duiven daar aanleiding toe geeft.
  • Ten slotte wint ook de laatste derbyduif op de uitslag prijs.

Het definitieve prijzenschema wordt vastgesteld door Harry van Zuijlen en Ad Vugts op basis van het totaal aantal derbyduiven. Uiterlijk 1 week voor de Derbyvlucht wordt het definitieve schema bekend gemaakt.

DEFINITIEVE PRIJZENSCHEMA
Klik hier
voor het definitieve prijzenschema.
Gaan niet alle prijzen volgens dit schema uit, dan beslist de Derbycommissie over de verdeling van resterende prijzen.

UITSLAG QUIEVRAIN 21 JULI 2018
Klik hier
voor de uitslag.
Eventuele reclames graag uiterlijk op 30 juli 2018 bij Harry van Zuijlen, telefoon (073) 690 81 68.

 

Reacties zijn gesloten.