Bonnenverkoop BCC Fondclub 2022

Bonnenverkoop BCC Fondclub van vrijdag 18 november 2022 tot en met zondag 4 december 2022, 20.00 uur

De Fondclub van de Bossche Concours Combinatie e.o. heeft ook dit jaar weer een aantal geweldige bonnen te koop van de beste liefhebbers binnen de BCC, maar ook daarbuiten. De opbrengst van deze bonnenverkoop komt volledig ten goede aan de gratis activiteiten van de BCC Fondclub.

Traditiegetrouw vond de bonnenverkoop plaats tijdens de kampioenenmiddag van de BCC en de BCC Fondclub, waar Harry van Zuijlen als ervaren veilingmeester altijd weer een mooie opbrengst bij elkaar wist te praten. Helaas kan Harry, die de meesten van u wel zullen kennen als veilingmeester van de Oost-Brabantse Sterrenparade en Actie Zorgenkind door de Duivensport, onze bonnenverkoop om gezondheidsredenen niet meer leiden. De BCC Fondclub heeft daarom besloten haar bonnenverkoop nu volledig online te doen. Het door u geboden bedrag bij sluiting van de bonnenverkoop op GPS Auctions is dus ook het eindbod. Er volgt geen afsluitende zaalverkoop meer.

Graag willen wij onze bonnenschenkers hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage. Een duif van deze topliefhebbers zal op geen enkel hok misstaan. We wensen u dan ook alvast heel veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BCC Fondclub

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.